Arroz con leche

Hello everybody, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a special dish, Arroz con leche. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Arroz con leche is one of the most popular of current trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Arroz con leche is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Arroz con leche, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz con leche delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Arroz con leche using 7 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

El Arroz con Leche es uno de los postres más tradicionales y además es fácil de hacer aunque se tarde un buen rato.

Siempre digo que cada uno hace una receta como más le gusta y el arroz con leche es una de esas recetas que además de tener muchas versiones distintas crean controversia en cuanto a la forma correcta de prepararlo.

Es muy rico nutritivo es un postre natural para los niños ya que no trae nada de conservante.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Arroz con leche:

  1. 1 litro y medio agua
  2. 500 gramos leche en polvo
  3. 3 tazas arroz
  4. 500 gramos azúcar
  5. 2 ramas canela
  6. la cáscara de un limón
  7. canela en polvo opcional

Steps to make to make Arroz con leche

  1. En una olla se coloca el arroz a cocinar con las rama de canela hasta que este bien cocinado estar pendiente que no se pegue ni se queme.
  2. Aparte se licúa en tres taza de agua fría la leche en polvo y el azúcar queda como una crema suave pero líquida.
  3. Se retira la canela y se le agrega al arroz la leche con azúcar ya mezclado y con una paleta de madera se mezcla muy suave pero estar pendiente que no se pegue a fondo de la olla ni se queme bajar el volumen al fuego.
  4. Se dejar cocinar hasta que se vea una crema suave pero no dejar de mezcla con la paleta y no dejar quemar (al quemarse cambia el sabor totalmente)
  5. Nos daremos cuenta que ya esta listo porque el comienza la ebullición por lo caliente se apaga la cocina y se deja reposar para que enfrié un poco.
  6. Luego se coloca en una bandeja o a donde prefieran si lo quieren en copas se le agrega canela en polvo para decorar y se lleva hasta la nevera para que en fríe totalmente.
  7. También se decora con ralladura de limón si gusta más canela en polvo y leche condensada.
  8. Espero que le guste mi receta y buen provecho.

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet plan and also adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or even more components or is a little more or less hot, you can make straightforward modifications to accomplish this goal. In other words, start making your recipes in a timely manner. As for standard cooking abilities for newbies you do not need to learn them however only if you grasp some simple cooking strategies.

This isn't a total overview to fast and also very easy lunch recipes but its excellent food for thought. Hopefully this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Steps to Prepare Homemade Arroz con leche. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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