¡¡Atolito de avena!!

¡¡Atolito de avena!!

Hey everyone, it is Jim, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, ¡¡Atolito de avena!!. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

¡¡Atolito de avena!! is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is easy, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They are nice and they look fantastic. ¡¡Atolito de avena!! is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from ¡¡Atolito de avena!!, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare ¡¡Atolito de avena!! delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make ¡¡Atolito de avena!! is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook ¡¡Atolito de avena!! estimated approx 20min.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook ¡¡Atolito de avena!! using 4 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.

El atole (del náhuatl atolli 'aguado', de atl agua y tol, diminutivo despectivo), conocido también como atol en algunas regiones; es una bebida de origen prehispánico consumida en Mesoamérica y el norte de Suramérica.
Por otra parte la historia de la avena es totalmente diferente. Las avenas cultivadas tienen su origen en Asia Central, la historia de su cultivo es más bien desconocida, aunque parece confirmarse que este cereal no llegó a tener importancia en épocas tan tempranas como el trigo o la cebada, ya que antes de ser cultivada la avena fue una mala hierba de estos cereales. Los primeros restos arqueológicos se hallaron en Egipto, y se supone que eran semillas de malas hierbas, ya que no existen evidencias de que la avena fuese cultivada por los antiguos egipcios. Los restos más antiguos encontrados de cultivos de avena se localizan en Europa Central, y están datadas de la Edad del Bronce y al igual que la Canela el Cinnamomum verum es el árbol del cual proviene la canela, un árbol de hoja perenne que puede alcanzar los 15 metros de altura originario de Sri Lanka. ... Hoy por hoy la canela se produce en India, Malasia, Java, Madagascar, Brasil y Guyana. Eso sí, la que más se consume es la originaria de Sri Lanka. En México se cultiva en algunas zonas de Chiapas y de Veracruz. Además tiene propiedades curativas regula el nivel de la glucosa.

Ingredients and spices that need to be Take to make ¡¡Atolito de avena!!:

  1. 1/2 taza avena
  2. 2 litros leche
  3. 1 vara canela
  4. al gusto azúcar

Steps to make to make ¡¡Atolito de avena!!

  1. En la taza donde esta la avena colocar un medio vaso de leche y revolver hasta mezclar
  2. Colocar a hervir la leche a fuego medio junto con la varita de canela cuando suelte la primera burbuja agregar la mezcla de la taza y comenzar a mover dejar en fuego bajo seguir moviendo ya cuando suelte burbujas y se suba la espuma apagar agregar el azúcar y listo a disfrutar!!!! Tip: puedes agregar un chorrito de vainilla y listo queda aún más rico!!!!

As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your personal tastes with time. Whether you wish to serve a dish that makes use of less or more ingredients or is a little basically zesty, you can make simple adjustments to accomplish this objective. In other words, start making your dishes promptly. As for fundamental cooking skills for newbies you do not need to learn them yet only if you master some straightforward cooking methods.

This isn't a complete overview to fast as well as simple lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Perfect ¡¡Atolito de avena!!. Thank you very much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Bistec encacahuatado

Arroz con leche y caramelo

Tamales de frijol negro